Musical Grease in Theater Landgraaf

Foto: Jeugdtheater Landgraaf

Een heel jaar lang heeft de oudste musicalproductiegroep van Jeugdtheater Landgraaf met veel plezier gewerkt aan de musical ‘Grease’. Het is een heerlijke romantische jongerenmusical geworden met prachtige liedjes en mooie choreografieën.
Dertien jongeren spelen zaterdag 17 juni en zondag 18 juni het verhaal over het wel en wee van de scholieren van de Highschool Rydell.

Foto: Jeugdtheater Landgraaf

Grease

De musical Grease werd wereldberoemd door de filmversie die er in 1978 van werd gemaakt, met in de hoofdrollen John Travolta en Olivia Newton-John.
De musicalproductiegroep van Jeugdtheater Landgraaf maakte een eigen musicalbewerking van deze film, waarin natuurlijk de hits als ‘Greased Lightning’, ‘Voor jou wil ik gaan’ en ‘Hopeloos verlang ik naar jou’ niet zullen ontbreken.

Verhaal

Grease gaat over Danny Zuko en Sandy Dubrowski. Samen hebben ze een romantische zomer beleefd. Op de eerste dag van het nieuwe schooljaar blijken ze tot hun verbazing bij elkaar in de klas te zitten. Maar de stoere Danny schaamt zich voor zijn vrienden (de T-Birds) en ziet Sandy niet meer staan.
Sandy besluit om lid te worden van de stoere Pink Ladies. Rizzo (de aanvoerster van de Pink Lady’s) vindt Sandy maar een tutje en dat laat ze ook duidelijk blijken. Maar als Rizzo bang is dat ze misschien zwanger is, is het juist Sandy die voor haar klaar staat. Uit dankbaarheid zorgt Rizzo dat Sandy’s tuttige imago verandert in die van een coole chick. Ziet Danny haar nu eindelijk staan en durft hij voor haar te kiezen?

Foto: Jeugdtheater Landgraaf

Informatie

De voorstelling begint zaterdag 17 juni om 19.00 uur en zondag 18 juni om 14.30 uur.
De kaartjes kosten € 5,-. Reserveren is wenselijk, telefonisch via 045-5310929 (maandag tot en met vrijdag 10-12 uur), of via [email protected]
De musical is geschikt voor iedereen vanaf 8 tot en met 108 jaar.
Kijk hier voor meer informatie.

Foto: Jeugdtheater Landgraaf