Gratis carnavalsgalaconcert in Burgerhoes Landgraaf

Foto: CV Ieëreroad de Sweëgelsöppers

Op zaterdag 18 februari staat het 23e carnavalsgalaconcert op de agenda. Onder het motto ‘D’r sjtadsprins nuudigt oet’ verzorgt Fanfare Barbara G.A. de hoofdmoot van dit concert. Tevens maken 45élf, winnaar van het Oape Landgraafs Carnavalsmoeziek Konkoer en de Prinse-Road van Schaesberg hun opwachting.

Beleef carnaval anders

Insteek bij dit jaarlijks terugkerend muzikaal programma is het op een andere wijze beleven van carnaval. Draagt u de carnavalstraditie een warm hart toe maar viert u carnaval niet uitbundig, dan is het carnavalsgalaconcert een prima alternatief. In het Burgerhoes zal stadsprins Hubert I van d’r Ieëre Road de Sjweëgelsöppers u persoonlijk ontvangen en begroeten. Een bruisend en feestelijk welkomstdrankje staat voor u klaar! Het bijzondere concert wordt op informele wijze afgesloten met een feestje. Onder het genot van een drankje kan er nog gezellig worden nagepraat.

Toegangsbewijs

Wilt u erbij zijn? Dat kan! De entree is vrij maar u moet wel van tevoren kaarten afhalen bij de receptie in het Burgerhoes. Daarvoor kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur terecht. Het concert begint om 20.00 uur.