Oud-burgemeester van Landgraaf Bert Janssen overleden

Foto: Gemeente Landgraaf

Afgelopen woensdag 9 augustus is de heer Bert Janssen overleden. Mr. L.H.F.M. (Bert) Janssen was burgemeester van Landgraaf van 1 januari 1993 tot 1 oktober 2010. Daarvoor was hij burgemeester van de gemeenten Waspik en Echt.

Bert Janssen was Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, drager van het Bundesverdienstkreuz am Bande, en begiftigd met de Landgraafse Erepenning.

Waardering

De gemeenteraad van Landgraaf, het college van burgemeester en wethouders, en de medewerkers van de gemeente Landgraaf zijn diep getroffen door het overlijden van Bert Janssen. “Gedurende een periode van bijna 18 jaar heeft hij voor onze gemeente zowel politiek als bestuurlijk heel veel betekend. Wij zijn hem daarvoor zeer erkentelijk en spreken grote waardering uit voor zijn inzet voor de gemeente Landgraaf en zijn betrokkenheid bij de gemeenschap. Wij kennen hem als een integer en aimabel persoon. Hij mag zich verzekerd weten van onze blijvende dank en waardering.”

Condoleanceregister

Wilt u naar aanleiding van het overlijden van de oud-burgemeester een mooie herinnering aan hem achterlaten en/of de nabestaanden een hart onder de riem steken, dan kunt u hiervoor in het Burgerhoes terecht.
Hier ligt tijdens de reguliere openingstijden een condoleanceregister gereed.