Zeven nieuwe sport- en beweegactiviteiten in Nieuwenhagen

Foto: Huis voor de Sport Limburg

Na de succesvolle sportweek in oktober 2018 lanceert de werkgroep ‘Sportdorp Nieuwenhagen’ in samenwerking met lokale aanbieders vanaf april 2019 zeven ‘nieuwe’ sport- en beweegactiviteiten.

Gratis deelnemen in april

De gehele maand april openen lokale sport- en beweegaanbieders hun deuren met nieuw beweegaanbod voor kinderen en senioren 55+.
Het aanbod is afgestemd op de behoefte van inwoners.
Kinderen kunnen deelnemen aan bootcamp, freerunning, mountainbike, zumba, voetbal en wedstrijd- en synchroonzwemmen.
Voor senioren 55+ start walking football.
Deelname is gratis!

Ambassadeur Nathan Rutjes

Sportdorp-ambassadeur Nathan Rutjes zet zich in voor het project. Hij vindt het belangrijk dat iedereen in Nieuwenhagen sport en beweegt. Nathan: “Door het organiseren van de sportweek in oktober 2018 hebben we veel inwoners aan het sporten gekregen. Na afloop van dit initiatief zijn zo’n 50 inwoners blijven sporten en bewegen. Het is mooi dat veel lokale verenigingen inspelen op de veranderde behoeften van inwoners. Samen met lokale aanbieders proberen we met de ‘april actiemaand’ nog meer inwoners aan het sporten te krijgen.”
Via een videoboodschap nodigt Nathan inwoners uit Nieuwenhagen uit om deel te nemen.

Aanmelden sportactiviteiten

Op www.svn-landgraaf.nl staat het volledige sport- en beweegprogramma.
Geïnteresseerden kunnen zich voor een of meerdere activiteiten aanmelden door een mail met daarin naam, telefoonnummer, data en activiteit te sturen naar: [email protected]
Aanmelden kan ook door de aanmeldstrook op de flyer in te vullen en deze in de brievenbus van ‘Sportdorp Nieuwenhagen’ aan de poort van SVN Landgraaf (Heigank 109A, Landgraaf) te doen.

Over Sportdorp Nieuwenhagen

Sportdorp Nieuwenhagen is een initiatief van SVN Landgraaf en andere verenigingen uit de wijk.
Gemeente Landgraaf, Huis voor de Sport Limburg en The MoveFactory ondersteunen het project. Doel van het project is om door het aanbieden van nieuwe beweegactiviteiten meer inwoners in Nieuwenhagen aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden.
Aanbieders die geïnteresseerd zijn in samenwerking kunnen contact opnemen met [email protected]

Bekijk de videoboodschappen hier

Kids

Senioren 55+

 

Reacties