Villapark De Bousberg naar tweede en laatste fase

Wethouder Ramon Lucassen (l) en Herman Boer van Van Wijnen ondertekenen overeenkomst in Burgerhoes
Foto: Gemeente Landgraaf

De woningen van Villapark De Bousberg fase 1 zijn verkocht en de bouw is in volle gang. Een mooi moment om te starten met de tweede fase.
Wethouder Ramon Lucassen is hier heel blij mee: “Hierdoor kunnen we weer verder met een mooie woningbouwlocatie in Landgraaf. Wonen ‘te gast in het landschap’ staat centraal. En duurzaamheid en aandacht voor de omringende natuur zijn belangrijke kenmerken.”

Fase 2

Ramon Lucassen en Herman Boer, directeur Projectontwikkeling Zuid bij Van Wijnen, hebben daarom in het Burgerhoes een overeenkomst ondertekend. Daarin worden de afspraken voor afronding van fase 1 en de gemaakte afspraken voor fase 2 bekrachtigd.

37 gasloze luxe woningen en/of bouwkavels

De tweede (en laatste) fase van villapark De Bousberg omvat in totaal maximaal 37 luxe woningen en/of bouwkavels. Alle woningen worden gasloos opgeleverd. De planontwikkeling is op dit moment in volle gang. Naar verwachting start de verkoop dit najaar.

Eventueel geïnteresseerden in deze vervolgfase kunnen zich al melden bij de betrokken makelaar Boek & Offermans in Heerlen.

Reacties