Muzikale gebaren-voorleesworkshop voor kinderen van 2-3 jaar

Foto: Bibliotheek Landgraaf

Gebaren maken verhalen en liedjes levendiger en grappiger. Wil je dit zelf eens zien en ervaren? Meld je dan aan met je kindje voor een leuke voorleesworkshop in de bibliotheek in Landgraaf.

Ssst! De tijger slaapt

Ssst! De tijger slaapt en de dieren willen haar niet wakker maken. Maar tijger ligt wel vreselijk in de weg…
Gelukkig heeft Kikker een idee: met een ballon zweven ze over de tijger heen. Daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Wie helpt en blaast mee, zodat alle dieren veilig aan de overkant komen?

Kom woensdag 17 april samen met je papa, mama, oma of opa luisteren en kijken naar het grappige verhaal ‘Ssst! De tijger slaapt’.
Luisteren spreekt voor zich bij voorlezen, maar kijken….??? Ja dat kan, want deze voorleesworkshop wordt ondersteund met gebaren.

Gebaren

Waarom lezen ondersteunen met gebaren? Gebaren maken verhaaltjes en liedjes nog leuker voor jonge kinderen. Kinderen horen niet alleen taal maar kunnen ook iets zien en dat maakt het verhaal nog spannender, levendiger en grappiger.
Daarnaast kunnen gebaren een positieve bijdrage leveren aan de spraak-taalontwikkeling van een peuter.
Hierover vertelt Esther Sluijsmans, logopediste en babycoach van Babycoaching Esther, tijdens deze speciale voorleesworkshop meer over.

Informatie

  • Wanneer: woensdag 17 april;
  • Aanvang: 10.00 uur tot 10.45 uur;
  • Waar: bibliotheek Landgraaf;
  • Toegang: gratis;
  • Aanmelden: [email protected] of 045-5695660.