Tweede ‘Sjeeter King Fest’ op de Markt in Landgraaf

Foto: Sjeeter King Fest

Voor de tweede keer wordt tijdens Koningsdag in Landgraaf het ‘Sjeeter King Fest’ georganiseerd, in samenwerking met Ondernemersvereniging Schaesberg en Stichting Evenementen Schaesberg.
Een muzikale dag tijdens de ‘Oranje Braderie Schaesberg’, met heerlijk eten en drinken op de Markt.

Waren het vorig jaar Tom Mulders namens ‘t Brandwapen en Rudy Westerman namens Rudy’s die voor de eerste keer het ‘Sjeeter King Fest’ op stapel zetten, dit jaar hebben beide heren voor het vervolgtraject een stichting opgericht met steun van Ondernemersvereniging Schaesberg.

Stands

Er zullen diverse stands op de Markt verschijnen, een foodcorner, een cocktailbar, massage, kleding et cetera.
Ook zal ‘The female barber’ geïnteresseerden voorzien van ‘fresh haircuts’ en zal Moda Domenica uit Landgraaf aanwezig zijn met de leukste outfits en leuke home producten.
Ook voor de kinderen is er van alles te beleven, zoals een springkussen.

Muzikale line-up met DJ Maikel

Net als vorig jaar komt DJ Maikel op 27 april 2019 weer een feestje bouwen op de Markt! Tussen de sets van de bands door zal hij het publiek voorzien van de lekkerste tracks.

Silence Of The Jams

Om 12.00 uur zal Silence Of The Jams zaterdag aftrappen. Weer of geen weer, de intentie is om de Markt op z’n kop te gaan zetten.

The Atomic 4 (50’s Rockabilly)

Een festival zonder dansen is geen festival, daarom zal The Atomic 4 ervoor gaan zorgen dat de voetjes van de vloer gaan!

Riptide (Rock Coverband)

Met het repertoir van Riptide wordt het rocken geblazen zaterdag op de Markt met de lekkerste rocknummers.

Het ‘Sjeeter King Fest’ is gratis toegankelijk.

Reacties