Stadsprinsen Wagen Landgraaf heeft plan voor permanente prinsenwagen

Foto: Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf

De stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf is op zoek naar sponsoren, donateurs en/of eventuele subsidies om een permanente carnavalswagen te bouwen voor de jaarlijkse twee optochten in Landgraaf. Graag stellen zij zich even aan u voor.

Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf

De Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf is in april 2019 in het leven geroepen door 7 enthousiaste Landgravenaren, met het carnavalshart op de juiste plaats. Met als doel het realiseren van een vaste carnavalswagen die tijdens de jaarlijkse 2 optochten in Landgraaf (carnavalszondag in Waubach, en op carnavalsdinsdag tijdens de Landgraafoptoch gebruikt gaat worden voor de Stadsprins(es).

Ouder plan nieuw leven ingeblazen

Het plan van Stadprinsen Wagen is al enige jaren oud.
In 2015 bestonden er al concrete en vergevorderde plannen voor de realisatie van deze wagen, door een toenmalig lid van de Stichting Landgraaf Optoch. Maar door ziekte (en inmiddels overlijden) zijn de plannen helaas nooit verder uitgewerkt en tot realiteit gebracht. Uitgezonderd een miniatuurversie van de wagen, zoals deze persoon deze graag wilde hebben, en door deze persoon gemaakt.

Eerbetoon

Als eerbetoon aan het overleden lid wil de Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf dit idee graag doorzetten en de bouw van de wagen alsnog ten uitvoer brengen.
Door de enorme kosten die dit met zich meebrengt, voor onder andere het bouwen van de wagen, de stalling en het onderhoud zijn zij afhankelijk van sponsoren, donateurs en eventuele subsidies die hen kunnen helpen deze droom te verwezenlijken. Dat kan door een financiële bijdrage, maar ook in de vorm van materiële ondersteuning.

Sponsoren

Momenteel heeft de stichting al toezeggingen van enkele sponsoren, maar ze zijn er nog lang niet.
De Stichting Stadsprinsen Wagen Landgraaf is dan ook nog naarstig op zoek naar sponsoren en donateurs voor dit initiatief.
Mocht u geïnteresseerd zijn in deze sympathieke doelstelling, dan kunt u een bericht sturen naar de stichting via [email protected]. U ontvangt dan de brochure voor sponsoren en/of donateurs.