Laat je informeren over het Zonnepanelenproject Parkstad

Foto: CCO License

Denkt u erover om uw huis te verduurzamen met zonnepanelen? Weet u nog niet hoe u dat moet organiseren of financieren? Wellicht biedt het Zonnepanelenproject Parkstad u dan de ideale oplossing. De Parkstadgemeenten, waar de gemeente Landgraaf deel van uit maakt, zijn twee jaar geleden gestart met dit grootschalig zonnepanelenproject.

Ruim 1000 inwoners deelnemer

In 2014 is de gemeente Landgraaf gestart met dit Zonnepanelenproject. Ondertussen is het project niet alleen door alle Parkstadgemeenten overgenomen, maar ook door gemeenten in de provincie Brabant en zelfs Gelderland.
In Landgraaf nemen sinds de start in 2014 al ruim 1000 inwoners deel aan dit project. In heel Parkstad zijn er inmiddels al 3.500 deelnemers.

Volop voordeel

Dit project heeft tal van voordelen voor de deelnemers.
Twee heel belangrijke voordelen zijn dat alles voor u geregeld wordt en dat u voor de financiering een lening tegen een lage rente afsluit met de gemeente Landgraaf.
Alle particuliere woningeigenaren kunnen deelnemen, zeker ook die met een wat smallere beurs, maar ook bedrijven en verenigingen met een kleinverbruikersaansluiting van maximaal 3×80 ampère kunnen meedoen in het Zonnepanelenproject.

Informatiebijeenkomst

Mocht u geïnteresseerd zijn en meer willen weten dan kunt u op woensdag 3 juli naar de informatiebijeenkomst komen in de Pinkpopzaal van het Burgerhoes in Landgraaf (Sweelinckplein 1). Geheel vrijblijvend natuurlijk. Vanaf 19.00 uur is de inloop van de avond waarvan het programma begint om 19.15 uur. Meld u aan door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van: Informatieavond Zonnepanelenproject Parkstad. Laat daarin weten met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn.
Wilt u vooraf al meer informatie, kijk dan op www.zonnepanelenprojectparkstad.nl.

Reacties