Overweldigend aantal deelnemers bij 2e editie Avond4daagse Landgraaf

Foto: Avond4daagse Landgraaf

In de week van 20 mei vond de tweede editie van de Avond4daagse Landgraaf plaats. Maar liefst 1701 deelnemers liepen een afstand van 2,5 km, 5 km of 10 km.
Iedere avond voerde de route door en langs mooie plekken in Landgraaf.

Met het oog op de 800 deelnemers in 2018 hoopte de organisatie vooraf op 1000 sportievelingen. Deze verwachting werd dus ruimschoots overtroffen.
Het evenement dat draait om samen gezellig en sportief bezig zijn, wist jong en oud met elkaar te verbinden.

‘Wat was het fantastisch!

Initiatiefneemster Judith Caenen, tevens voorzitter van de Stichting Avond4daagse Landgraaf, is laaiend enthousiast en dankbaar.
“Wat was het fantastisch! Wat zijn we als stichting trots op ál die deelnemers, jong en oud, die zich vier avonden op het Raadhuisplein verzamelden. Oprecht trots op iedereen. Een heel bijzonder kippenvelmoment elke avond was het vertrek en de aankomst van tientallen bewoners van De Dormig en Dokter Calshof die, voortgeduwd door familieleden en vrijwilligers, in rolstoelen de obstakelvrije route van 2,5 km aflegden. Ook heel veel cliënten van Radar en Op de Bies liepen mee, verdeeld over de drie afstanden. Op de eerste avond voerde de route zelfs over het terrein van Op de Bies waardoor de feeststemming er al snel in zat. Geweldig! We hebben mensen écht samengebracht en zijn overladen met complimenten voor de organisatie. Dat smaakt uiteraard naar meer.”

Editie 2020

Voor 2020 staat de derde editie van de Avond4daagse Landgraaf gepland in de week van maandag 11 mei tot en met vrijdag 15 mei.
De organisatie maakt de start van de inschrijving volgend jaar tijdig bekend.
U kunt de verrichtingen en plannen in de tussentijd volgen op de Facebook-pagina ‘Avond4daagse Landgraaf’. U kun ook terecht op de website www.avond4daagselandgraaf.nl.

Reacties