Verkeershinder rondom winkelcentrum Op de Kamp op 22 en 23 juni

Foto: Landgraaf.nieuws.nl

In het weekend van zaterdag 22 juni en zondag 23 juni vinden er rondom winkelcentrum Op de Kamp twee evenementen plaats waardoor tijdelijke verkeersmaatregelen nodig zijn.
Op zaterdag is de Beethovensingel finishlocatie van de 4de etappe van de ZLM Tour. De ZLM Tour is een UCI gekwalificeerde wielerwedstrijd waaraan veel wereldploegen deelnemen (vooral de sprintersploegen) als voorbereiding op de Tour de France.
Op beide dagen vindt ook het zomer oktoberfeest van de PLUS plaats op het parkeerterrein aan de Beethovensingel.

Zaterdag 22 juni

Op zaterdag is de Beethovensingel afgesloten van 12.00 uur tot 18.00 voor alle verkeer behalve fietsers en voetgangers. De parkeerplaatsen rondom winkelcentrum Op de Kamp zijn die dag beperkt vanwege de inrichting van de finishlocatie en het zomer oktoberfeest.
Wegen op of langs de route van deze wielerwedstrijd worden bij doorkomst kortstondig afgesloten tussen ongeveer 16.00 uur en 17.00
uur.
Dit betreft de volgende wegen: Heerlenseweg-Melcherstraat-Montfortstraat-Frans Erenslaan-Ruiterstraat-Streeperstraat-Pasweg-Kampstraat-Pucciniplein-Bartokring-Beethovensingel-Koningstraat-Hereweg-Delleweg-Vaechshof-Hereweg-Ceciliahof-Schanserweg-1940-45-laan-Gravenweg-Mensheggerweg-Marconistraat-Einsteinstraat-Edisonstraat-Einsteinstraat-Edisonstraat-Baanstraat-Houtbaan-Pasteurstraat-Hoofdstraat-Einsteinstraat-Engweide-Prickenscheidt-Onderste Scheidt-Jacques Schreurstraat-Brandhofstraat-Melcherstraat-Frans Erenslaan-Ruiterstraat-Heerlenseweg-Pasweg-Lichtenbergerstraat-Kampstraat-Keizerstraat-Beethovensingel-finish.

Zondag 23 juni

Ook op zondag kunt u geen gebruik maken van het parkeerterrein aan de Beethovensingel vanwege het zomer oktoberfeest.