Nu inschrijven voor feestelijke bijeenkomst mantelzorgers

Foto: Landgraaf.nieuws.nl

In het kader van de ‘Dag van de Mantelzorg’ organiseert de gemeente een feestelijke bijeenkomst voor alle mantelzorgers in Landgraaf. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 6 november van 10.00 – 12.00 uur in de Pinkpopzaal van het Burgerhoes. Bent u mantelzorger? Dan verdient u het om in het zonnetje te worden gezet! Schrijf u nu in!

Dag van de Mantelzorg

Het thema van de landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’ is ‘zorgen doe je samen/mantelzorg doe je samen’. Mantelzorgen gebeurt vaak vanuit een vanzelfsprekendheid en mantelzorgers vragen niet snel aandacht voor zichzelf. De landelijke dag biedt bestuurders, organisaties en zorgvragers de gelegenheid om mantelzorgers in het zonnetje te zetten en hen te bedanken en de erkenning te geven die ze verdienen.

Bijeenkomst

Wethouder John Ringens zal die ochtend bij de bijeenkomst aanwezig zijn, de mantelzorgers toespreken en stilstaan bij het belang van mantelzorg.
U ontvangt een attentie en onder het genot van een kopje koffie en een stukje vla is er gelegenheid om samen bij te praten.
Paul van Loo, bekend van zijn mooie dialectliedjes, zorgt voor de muzikale noot.

Inschrijven

In verband met de organisatie vragen wij u om vooraf in te schrijven via het steunpunt voor mantelzorgers Parkstad: telefonisch via 045-2114000 of via e-mail: [email protected]. Inschrijven kan nog tot maandag 23 oktober 2017.
Komt u liever niet alleen? Dan mag u ook iemand meenemen, geef dan bij de aanmelding even door of u alleen of met zijn tweeën komt.