Voor slechts € 5,- naar bekerwedstrijd Roda JC – FC Groningen

Foto: Roda JC Kerkrade

Morgen, woensdag 25 oktober speelt Roda JC om 19.45 uur in de strijd om de KNVB beker een thuiswedstrijd tegen FC Groningen.
Het elftal van Robert Molenaar versloeg in de eerdere ronde van de bekerstrijd Capelle met 0-5, en de Groningers waren met 2-4 te sterk voor USV Hercules.

Ook gezien de stand in de Eredivisie belooft het woensdagavond een spannende wedstrijd te worden. Beide ploegen wisten in die competitie pas twee wedstrijden winnend af te sluiten. Dankzij drie gelijke spelen heeft Groningen echter 3 wedstrijdpunten meer dan de Kerkradenaren.

Prijzen

Om het bekerduel tussen beide eredivisionisten te bekijken betaalt u slechts 5 euro per ticket op de beide publiekstribunes, de Theo Pickée Tribune en Koempeltribune.
Deze prijs geldt zowel voor seizoenkaarthouders als niet-seizoenkaarthouders. Iedereen betaalt dezelfde prijs, er is geen prijsverschil tussen kinderen, volwassenen of tribune.
De Oosttribune zal bij deze bekerwedstrijd gesloten zijn. Mensen die al een kaartje hadden gekocht voor de Oosttribune mogen naar keuze plaatsnemen op de Theo Pickée tribune of op de Koempeltribune.

Kaarten bestellen

De kaarten voor dit duel zijn online te bestellen of in de Fanshop van Roda JC Kerkrade te verkrijgen. U heeft geen clubkaart nodig.