Komend weekend geen treinverkeer op traject Heerlen – Sittard

Foto: Landgraaf.nieuws.nl

Wilt u komend weekeinde met de trein vanuit Parkstad richting Randstad (en/of terug), houd dan rekening met flink wat vertragingen bij deze reizen.
Er rijden zaterdag en zondag geen treinen tussen Heerlen en Sittard.
Bovendien rijden er geen treinen tussen Eindhoven en
‘s-Hertogenbosch. Oorzaak: werkzaamheden.
Op de genoemde trajecten zullen (snel)bussen worden ingezet. Houd rekening met een aanzienlijk langere reistijd.

Zaterdag 13 mei vanaf 06.59 uur tot en met maandagochtend(-nacht) 15 mei 01.55 uur werkt ProRail aan het spoor tussen Heerlen en Sittard. Hierdoor is er op dit traject geen treinverkeer mogelijk. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren, de NS zet Snelbussen in om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Inchecken

Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoersbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. De bussen vertrekken vanaf de voorpleinen van de stations. Het is niet mogelijk om een fiets mee te nemen in de bus.

Reistijd

Afhankelijk van de bestemming kan de busreis 15 tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling kunnen reizigers raadplegen via arriva.nl/limburg. Reist u verder dan Sittard, check uw reis dan van te voren voor alle zekerheid op de NS Reisplanner. Er zijn tal van werkzaamheden komend weekeind.
NS Reisplanner geeft voor bijvoorbeeld de reis Landgraaf – Utrecht komend weekend aan dat u het beste met de trein via Maastricht kunt reizen.

NS Reisplanner

Rolstoel

Reizigers tussen Heerlen en Sittard die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900-2022022 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.) Arriva zorgt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi.

Reacties