Mini-griezel-voorstellingen gesponsord door winkeliersvereniging Waubach

Foto: Theater Landgraaf/Roger Meulenberg

Vrijdag 1 november zijn alle heksen, vampiers, spoken, weerwolven en andere griezelfanaten uitgenodigd om een bezoek te brengen aan Theater Landgraaf.
Om de 30 minuten vindt er een mini-grrriezel-voorstelling plaats voor kinderen (vanaf 6 jaar) en volwassenen.
De eerste voorstelling vindt plaats om 18.00 uur, de tweede voorstelling om 18.30 uur. De derde voorstelling om 19.15 uur en de laatste voorstelling om 19.45 uur.

Griezel-fanfare SchEdelweiss

De mini-voorstellingen worden gespeeld door docenten en cursisten van de Jeugdtheaterschool Landgraaf.
Dit jaar verbeelden zij een griezel-fanfare. De muzikanten van de griezel-fanfare SchEdelweiss repeteren voor een Halloween-concert. Ze zoeken natuurlijk nog naar nieuwe muzikanten (uit het publiek). De dirigent heeft de grootste moeite hen in het gareel te houden.

De docenten en cursisten van de Jeugdtheaterschool Landgraaf hebben in ieder geval elk jaar de grootste lol met de voorbereidingen van de minivoorstellingen. Dit jaar komt ook een mooie pop (Boney M.) voor in de mini-voorstelling, die gemaakt is door Roger Meulenberg, één van de docenten van de Jeugdtheaterschool.

Grrriezelig?

De voorstelling is vooral grappig en misschien een heel, heel, heel klein beetje grrriezelig voor sommige kinderen, vandaar dat Theater Landgraaf de adviesleeftijd vanaf 6 jaar hanteert. Sommige kinderen van 4 jaar vinden het vaak absoluut niet griezelig en sommige kinderen van 10 jaar juist weer wel. Ieder kind is anders. Het is dus aan de ouders/verzorger(s) om te beoordelen of de voorstelling een leuke activiteit voor hun kind is.

Dit griezelevenement wordt gesponsord door de winkeliersvereniging Waubach en maakt deel uit van de vele trick-or-treat activiteiten (onder andere een speurtocht) in het kader van Halloween in de dorpskern van Waubach.

Informatie

  • Kaartjes kosten €1,- en zijn af te halen bij Lorenzo Fashion (Kerkstraat 12, Ubach over Worms).
  • Locatie: Theater Landgraaf, Kerkberg 4, 6374 ES Landgraaf.
  • Website: www.theaterlandgraaf.nl.
Pop Boney M., alias Knookje