Zondagsvlees wint Giraf Award op Ondernemersdag Heerlen Landgraaf

Foto: Gemeente Landgraaf

Op dinsdag 19 november vond in Slot Schaesberg in Landgraaf de Ondernemersdag Heerlen Landgraaf plaats. Wethouder Martin de Beer (Economie, Heerlen) en wethouder Ramon Lucassen (Economie, Landgraaf) de Giraf Award 2019 uit aan het bedrijf Zondagsvlees. De Award is uitgereikt voor de manier waarop kwaliteit, commercie en maatschappelijke betrokkenheid samen komen in dit bedrijf.

Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf

In Slot Schaesberg reikten wethouders Ramon Lucassen en Martin de Beer op 19 november 2019 de Giraf Award uit aan Rob Rensen en Roger Vranken van het bedrijf Zondagsvlees.

Zondagsvlees

Zondagsvlees is een bedrijf dat maaltijden aan huis brengt bij mensen die niet (meer) in de gelegenheid zijn om zelf te koken. Het bedrijf is gestart door twee vrienden met ruime ervaring in vlees en koken. Ze hebben elkaar gevonden en in Landgraaf hun bedrijf vormgegeven. Voorop staat: de smaak van vroeger weer op tafel krijgen.

Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf

De Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf in Slot Schaesberg trok meer dan 200 bezoekers.
Behalve de uitreiking van de Giraf Award werden de bezoekers rondgeleid en bijgepraat over de ontwikkelingen in Slot Schaesberg.
Daarnaast leverde professor Arjo Klamer een inspirerende bijdrage over het nut van het ambacht, ook in de huidige tijd.