Landgraafs carnavalsgalaconcert op 15 januari in het Burgerhoes

Foto: Gemeente Landgraaf

Op zaterdag 15 februari vindt om 20.00 uur het 26e carnavalsgalaconcert plaats in het Burgerhoes. Entreekaarten zijn vanaf maandag 20 januari voor €5,- te koop bij de receptie van het Burgerhoes.

Muzikale optredens

Onder het motto ‘d’r sjtadsprins nuudigt oet’ draagt Koninklijke Fanfare Eendracht Waubach zorg voor de hoofdmoot van dit concert.
Als speciale gasten treden de Herringbiessere op én Martin Hurkens, de winnaar van Holland’s Got Talent 2010. Deze wereldster heeft al vele prachtige optredens mogen verzorgen in binnen-en buitenland, zelfs in China, Taiwan en Japan.

Gezellige avond

Insteek bij dit jaarlijks terugkerend muzikaal programma is het op een andere wijze beleven van carnaval. Draagt u de carnavalstraditie een warm hart toe maar viert u carnaval niet uitbundig, dan is het carnavalsgalaconcert een prima alternatief.
In het Burgerhoes zal stadsprins Hennie I van V.V De Parkstad Böck u samen met wethouder Alex Schiffelers persoonlijk ontvangen. Een bruisend en feestelijk welkomstdrankje staat voor u klaar! Het bijzondere concert sluit op informele wijze af met een feestje. Onder het genot van een drankje kan er nog gezellig worden nagepraat.

Entreeprijs 5 euro inclusief twee drankjes

Wilt u erbij zijn? Entreekaarten kosten €5,- per persoon. Deze toegangsprijs is inclusief twee consumptiebonnen.
De kaarten zijn vanaf maandag 20 januari tijdens de openingstijden van het Burgerhoes verkrijgbaar bij de receptie en kunnen niet vooraf worden gereserveerd.
Voorgaande jaren konden alle toegangskaarten voor het carnavalsgalaconcert gratis worden afgehaald. Helaas was de vooraf ‘uitverkochte’ zaal op de avond zelf dan vaak slechts voor 70% gevuld.
Met een geringe entreeprijs van €5,-, waarbij twee drankjes zijn inbegrepen, hoopt de organisatie nu op een volle zaal.