René Trost nieuwe hoofdtrainer Roda JC Kerkrade

Foto: Nieuws.nl

Roda JC Kerkrade heeft een nieuwe hoofdtrainer gecontracteerd. René Trost tekent in Kerkrade een verbintenis tot en met het einde van het lopende seizoen.

Hoofdtrainer

Na het vertrek van Jean-Paul de Jong stond Maurice Verberne gedurende de afgelopen 5 wedstrijden als interim-hoofdtrainer voor de groep. Volgens de richtlijnen van de KNVB mag een trainer die niet over de juiste papieren beschikt niet zomaar het seizoen als interim-hoofdtrainer voltooien.
De club moest op zoek naar een hoofdtrainer die over het juiste diploma beschikt, te weten de UEFA Pro Licentie.
In René Trost heeft de club een hoofdtrainer gevonden die de club goed kent, mede doordat hij jarenlang als speler de clubkleuren verdedigde, maar ook reeds als hoofd- en assistent trainer actief was bij Roda JC.

Ideale kandidaat

Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “René is met zijn Roda-achtergrond de ideale kandidaat. Hij is hoofdtrainer, assistent, scout en hoofd jeugdopleidingen geweest bij de club. René kent de mentaliteit van de club en heeft een brok aan ervaring. Het feit dat hij de club nu wil helpen geeft aan dat hij positief naar de ontwikkelingen kijkt die nu plaatsvinden binnen Roda JC.”

Stichting NOVIzorg

Stichting NOVIzorg, waar Trost werkzaam is, stelt René in de gelegenheid om tot het einde van het lopende seizoen beschikbaar te zijn voor Roda JC. De club is NOVIzorg hier enorm erkentelijk voor.
René Trost zal aanstaande woensdag 11 maart voor de eerste keer voor de groep staan.
Komende maandag 9 maart is de officiële presentatie van René Trost.

Reacties

Cookieinstellingen