IJslandse singer-songwriter Máni Orrason in Oefenbunker Landgraaf

Foto: Máni Orrason / Oefenbunker Landgraaf

“Máni Orrason has star quality” schreef Gigwise over zijn ESNS show.
Of dat zo is kun je aanstaande vrijdag 6 april gaan ondervinden. Aan den lijve. Singer-songwriter Máni Orrason komt dan naar De Oefenbunker in Landgraaf en neemt een hele band mee.

Máni Orrason

Singer-songwriter Máni Orrason, op kerstavond 1997 geboren in IJsland, bracht op z’n 17de al zijn debuutalbum uit waarmee hij al snel op de internationale radar kwam.
Vrijdagavond staat Máni Orrason met een volledige band in De Oefenbunker op het podium en laat hij zien dat hij alles in zich heeft ver te komen. Naast de aanstekelijke refreinen met hoog meezing-gehalte is de singer-songwriter een plezier om naar te kijken. Gehuld in een grijs pak en dikke zwarte sokken stampt hij met ogen dicht over het podium, totaal verloren in zijn eigen performance. Een act om in de gaten houden.

Izzy Goossen

De eerste support is Izzy Goossen. Zij is een 19 jarige singer-songwriter afkomstig uit Heerlen. Ze schrijft dromerige, melancholische folk nummers vaak gaande over geloof, liefde en de dood. Haar stemgeluid wordt vaak vergeleken met dat van Melanie Safka en ze laat zich inspireren door artiesten zoals onder andere Tom Waits. Laat je verrassen en geniet!!

The Stabbing Sisters

The Stabbing Sisters zijn twee zussen, Zoë en Eva Kroezen, die samen akoestische pop-covers verzorgen. Met Eva op zang en gitaar en Zoë op zang geven ze een eigen twist aan moderne nummers. Ook al zijn ze niet zo gevaarlijk als ze klinken, houd ze toch maar goed in de gaten!

Reacties

article
40452
Máni Orrason & Izzy Goossen & The Stabbing Sisters
“Máni Orrason has star quality” schreef Gigwise over zijn ESNS show. Of dat zo is
https://landgraaf.nieuws.nl/nieuws/40452/ijslandse-singer-songwriter-mani-orrason-oefenbunker-landgraaf/
2018-04-03T12:51:57+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/184/2018/04/03124721/header-e1522752470175.jpg
Izzy Goossen, Landgraaf.nieuws.nl, Máni Orrason, Poppodium Oefenbunker, The Stabbing Sisters
Cultuur & Amusement, Nieuws