‘EigenWijs for Kids’: kinderkledingszaak in hartje Kerkrade

Foto: EigenWijs for Kids

‘EigenWijs for Kids’ is een kinderkledingszaak voor baby’s, meisjes en jongens. Deze leuke zaak is te vinden aan de Hoofdstraat 7 in het centrum van Kerkrade, in het voormalige pand van Intertoys.

(Advertorial)

Kinderkleding

De baby- en kinderkleding is te koop in vele maten. Vanaf maat 50 tot en met maat 158-164.
Minstens net zo ruim is het aantal merken dat ‘EigenWijs for Kids’ voert: B.nosy, Quapi, Name it, Tumble ’n dry, Cars, DJ Dutch en de babymerken Bess, Dirkje en Your wishes.
In het najaar zullen nog de merken Like Flo, Jubel en Sturdy aan het assortiment worden toegevoegd, en voor de baby’s zal dan ook het merk Feetje verkrijgbaar zijn.
Bij ‘EigenWijs for Kids’ vinden ze dat de kleding die wordt verkocht er niet alleen maar mooi moet uitzien. Net zo belangrijk is dat het lekker moet zitten zodat de kinderen het graag zullen dragen.

Speelgoed, knuffels en accessoires

Maar het is niet alleen kleding wat de klok slaat bij ‘EigenWijs for Kids’. U kunt er ook terecht voor speelgoed, knuffels en accessoires.
Ook luiertaarten en kraamcadeautjes zijn in ruime mate aanwezig. Bovendien kunnen deze op aanvraag gemaakt worden.

Kindvriendelijk

In de kinderkledingszaak is een speciale hoek gecreëerd waar de kinderen lekker kunnen spelen zodat de ouders ongestoord kunnen rondneuzen. Eventueel onder het genot van een kopje koffie, thee of fris.
Door direct in te spelen op de vraag en gebruik te maken van goede, eerlijke adviseuses zal ieder kind met een glimlach ‘EigenWijs for Kids’ verlaten.

Openingstijden:

  • Dinsdag 10:00 – 18:00 uur;
  • Woensdag 10:00 – 18:00 uur;
  • Donderdag 10:00 – 18:00 uur;
  • Vrijdag 10:00 – 18:00 uur;
  • Zaterdag 10:00 – 17:00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Reacties