Ondertekening van het verbond ‘Alles is gezondheid’

Foto: Gemeente Landgraaf

De gemeente Landgraaf ondersteunt de samenwerking met de stichting Avond4Daagse Landgraaf.
Op de afsluitende wandelavond verbond de Avond4daagse Landgraaf twaalf belangrijke spelers met elkaar die gezamenlijk het verschil kunnen maken op het gebied van gezondheid.
Met de ondertekening van het verbond ‘Alles is gezondheid’ beloofden alle partners te streven naar een gezamenlijke aanpak om bewustwording te creëren bij jongeren voor een gezondere levensstijl.

Gezondheid: samen doen!

Samen met de stichting Avond4Daagse en alle andere partners ontstaat er zo ruimte voor deze gezamenlijke aanpak. Want de Avond4Daagse is het bewijs: Beweging is niet alleen gezond, maar vooral ook heel leuk. Door het samen te doen.

Het verbeteren van de gezondheid van de inwoners draagt bij aan een vitale maatschappij en een vitale economie. De gemeente Landgraaf erkent dat ze een belangrijke rol speelt bij de verbetering van de gezondheid van de inwoners. De gemeente onderschrijft dat een brede aanpak gericht op preventie hierbij essentieel is, waarbij de gezamenlijke inzet van maatschappelijke partners en overheid onmisbaar is.

De ceremonie bestond uit drie ondertekeningen met in totaal twaalf partners:

  • Stichting Avond4daagse Landgraaf met haar partners;
  • De Gezonde Basisschool van de Toekomst met haar partners;
  • Kinderopvang Kerkrade/Parkstad.
article
50104
Jongeren bewust(er) maken van belang van gezonde levensstijl
De gemeente Landgraaf ondersteunt de samenwerking met de stichting Avond4Daagse Landgraaf. Op de afsluitende wandelavond
https://landgraaf.nieuws.nl/nieuws/50104/ondertekening-alles-is-gezondheid/
2018-06-13T17:16:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/184/2018/06/13163244/ondertekening-alles-is-gezondheid.jpg
Gemeente, Gezondheid, Nieuws