Zomerspelen Landgraaf van 9 juli tot en met 12 augustus

Foto: Zomerspelen Landgraaf

Samen met haar partners organiseert The MoveFactory speciaal voor inwoners van Landgraaf van 9 juli tot en met 12 augustus 2018 verschillende beweeg-, cultuur- en creatieve activiteiten.
Dit onder de noemer ‘Zomerspelen Landgraaf’ waarvan dit jaar de eerste editie plaatsvindt.
Deelname aan een activiteit kost slechts € 1,- per persoon.
Iedereen is van harte welkom. Doe mee en geniet van de zomer!

Programma Zomerspelen

De Zomerspelen openen maandag 9 juli om 12.00 uur met een spetterende Kick-off, een kinderrommelmarkt en diverse spellen op Sportpark Ter Waerden, Sportlaan 7 in Landgraaf.
Verder staan onder andere een avondwandeling op het programma, een zomerdansfeest, houtbranden en pastamannetjes maken, sjoelen, een filmmiddag, stunten en videoclip maken, een boerderijbezoek, schilderen, graffiti en free runnen.
Kijk voor meer informatie over de activiteiten, minimale leeftijd, locaties, het beschikbare aantal plaatsen én om aan te melden op https://zomerspelen-landgraaf.nl/.

Vooraf aanmelden

Let op: bij diverse activiteiten is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.
Schrijf je daarom vooraf in op https://zomerspelen-landgraaf.nl/.

Deelname aan een activiteit kost slechts € 1,- per persoon. Betalen kan contant voorafgaand aan de activiteit. Uiteraard is de Kick-off van de spelen gratis. Voor de kinderrommelmarkt aansluitend aan de Kick-off is het wel nodig om je in te schrijven.

Over The MoveFactory

The MoveFactory (TMF) is partner in sportstimulering. TMF voert het sportbeleid van de gemeente Landgraaf uit.