De Cavemanrun Ice Edition strijkt weer neer in Landgraaf!

Foto: Cavemanrun/VVV Zuid-Limburg

De organisatie van de Cavemanrun en de gemeente Landgraaf slaan de handen opnieuw in elkaar: er komt een tweede editie van de Cavemanrun Ice Edition in Landgraaf!
Deze vindt plaats op 15 september. En inschrijving is al mogelijk: 20 april is de inschrijving geopend.
Wie erbij wil zijn moet niet lang te wachten, want vol is vol.

Een terugblik

De lancering van de eerste editie van de Cavemanrun Ice Edition op 16 september 2017 in Landgraaf was een groot succes. Ruim 2650 deelnemers uit Nederland, België en Duitsland deden mee, in de leeftijd lag tussen de 12 en 66 jaar. En voor de statistici: met een verdeling van 56% mannen en 44% vrouwen. Over een uniek parcours waarbij Snowworld, Megaland, Mondo Verde, Overste Hof, natuurgebied Strijthagen en natuurlijk de trappen van de Wilhelminaberg onmisbaar waren, konden de deelnemers hun sportieve harten ophalen.

Wat gaat 2018 brengen?

Ook dit jaar stelt de organisatie weer een uniek parcours samen. De samenwerkingen met alle partijen krijgt in 2018 nóg meer vorm. De start en finish zijn weer bij SnowWorld Landgraaf, maar worden op een andere manier opgezet zodat er voor de toeschouwers nóg meer te beleven is.

Waar in 2017 het kortste parcours nog 6 kilometer was, wordt dit in 2018 opgerekt naar 7 kilometer. Niet om te ‘pesten’ maar om nóg meer mooie stukjes Landgraaf in het parcours te kunnen opnemen.
Ook zijn er nieuwe obstakels die ervoor te zorgen dat de Cavemanrun Ice Edition ten opzichte van 2017 anders is.

Nieuw in 2018: Cavemanrun Ice Edition Scholieren-editie

Nieuw dit jaar is een uitbreiding van het evenement met de Cavemanrun Scholieren-editie op vrijdag 14 september. De editie in Valkenburg kent al enkele jaren een populaire scholiereneditie waarbij middelbare scholieren het parcours van de Cavemanrun mogen bedwingen.
Nu krijgen ook de scholen uit de regio Parkstad de mogelijkheid om hun scholieren een unieke “sportdag” te laten beleven.