IKEA biedt klanten betaalbare en duurzaam woonoplossingen

Vorige week vrijdag verdwenen bij IKEA aan de Woonboulevard in Heerlen de laatste afzetlinten van de verbouwing die zo’n 10 weken in beslag heeft genomen.
Alle accessoireafdelingen van het Zweedse woonwarenhuis, dat 75 jaar geleden in het schuurtje van Ingvar Kamprad het leven zag, zijn grondig onder handen genomen.

Niet alleen werd 6.500 m² vloer op de begane grond vernieuwd, ook werd op de betreffende afdelingen alle verlichting vervangen door zuinige LED-verlichting. Maar liefst 2.400 spots, inclusief 7,2 kilometer kabel, laten hun koude licht nu schijnen over onder andere 9 uitgestalde settings duurzame woonoplossingen. Want daar was het IKEA met deze logistieke monsterklus vooral om te doen; klanten meer inspiratie tot zich laten nemen voor woonoplossingen thuis met mooie producten voor een lage prijs. Met de insteek dat duurzaam niet duur hoeft te zijn.

IKEA wist de overlast van de verbouwing voor bezoekers te minimaliseren door in fases te verbouwen. Klanten konden tijdens de verbouwing blijven winkelen; alle afdelingen bleven bereikbaar.

IKEA Heerlen

IKEA is de onbetwiste trekker van de Woonboulevard in Heerlen.
De in 1994 geopende megawinkel, die in 2008 nog flink is uitgebreid, beslaat nu zo’n 36.000 m².
De 470 medewerkers bedienen jaarlijks 2,6 miljoen winkelbezoekers van zowel de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Die kunnen in Heerlen hun keuze maken uit maar liefst 9.500 producten binnen het gehele woon-leef-spectrum.

Dagelijks duurzaam leven thuis

IKEA Heerlen wil bezoekers nog meer inspireren en helpen om op een gemakkelijke en betaalbare manier thuis duurzamer te leven. Een groot aantal producten in het assortiment helpt om energie en water te besparen en minder afval te produceren. Op de vernieuwde accessoire-afdeling worden deze producten nu extra uitgelicht.

Het bericht IKEA Heerlen biedt klanten betaalbare en duurzaam woonoplossingen verscheen eerst op Heerlen.