Doorstart van bakkerij Kengen in Landgraaf, Heerlen en Kerkrade

Foto: Bakkerij Kengen

De regio Heerlen, Landgraaf en Kerkrade kan blijven genieten van ouderwets lekker brood en banket van bakkerij Kengen. Bakkerij Kengen heeft overeenstemming bereikt met de curator over een doorstart. De doorstart is goed nieuws voor de werkgelegenheid want door de doorstart zullen 18 medewerkers hun baan behouden.

De doorstart betreft het voortzetten van 4 van de 7 winkels. Namelijk Akerstraat 64 Heerlen, Hoofdstraat 53 Schaesberg, Hovenstraat 125 Waubach en Hertogenlaan 17 Kerkrade.

Doorstart

Eigenaar Eugene Kengen: “Ik ben erg blij dat we een doorstart hebben kunnen realiseren. Met de vernieuwde bakkerij gaan we ‘back to basics’ en draait alles om het leveren van onderscheidende producten van topkwaliteit afgestemd op de wensen van onze klanten. We gaan terug naar datgene waar we goed in zijn, namelijk het bakken van banket. Dat doen we door het aanbieden van een zeer uitgebreid assortiment ambachtelijke en vernieuwende producten; van taart tot gebak en van cake tot vlaaien.

Het bakken van ambachtelijk en nachtvers brood besteden we uit aan specialisten. Zodat we onze klanten enerzijds authentieke en ambachtelijke broodsoorten kunnen aanbieden, en anderzijds kunnen inspelen op de wens van supergezonde broden zoals broden van 100% volkorenmeel en broden met meer eiwitten en minder koolhydraten. Zo bieden we onze klanten het beste van twee werelden”.

Goed nieuws

De doorstart van Kengen is niet alleen goed nieuws voor een groot deel van de medewerkers, maar ook voor de leveranciers en natuurlijk de klanten.
Met ingang van dinsdag 9 oktober kunnen klanten in Heerlen, Landgraaf en Kerkrade hernieuwd kennis maken met het mooie assortiment waar Bakkerij Kengen al jaren om bekend staat.

Wie viert trakteert

Ondanks de roerige periode die het bedrijf heeft doorstaan meent eigenaar Kengen dat de doorstart een moment is om te vieren. En wie viert trakteert. Daarom ontvangen alle klanten tussen dinsdag 9 en zaterdag 13 oktober bij aankoop van een hele Limburgse vlaai een zak van 10 witte puntjes t.w.v. € 4,00 geheel gratis.

Reacties