Open Dag van de ‘bewoners’ van het Burgerhoes in Landgraaf

Foto: Landgraaf.nieuws.nl

Op zaterdag 27 oktober aanstaande opent het Burgerhoes zijn deuren op het Raadhuisplein 1 in Landgraaf.
Tussen 13.00 en 17.00 uur kan iedereen kennis komen maken met diverse cursussen, workshops, demonstraties en uiteraard medewerkers en docenten.
Kortom, een middag vol creatieve activiteiten waarover de bezoekers de vragen kunnen stellen die ze altijd al hadden willen stellen.

De onderstaande deelnemende partners bieden allemaal een gevarieerd programma aan tijdens deze Open Dag.

SeniorWeb

Hier kunt u diverse workshops bijwonen op het gebied van computerprogramma’s en er zijn lessen van hoe om te gaan met tablet, smartphone etc.

Service Gilde

Naast informatie over de talencursussen zijn er workshops schilderen en tekenen, bridge en Chinese painting.

Omroep Landgraaf

De omroep geeft mini workshops cameratechniek en er kan ook een workshop ‘programma maken’ worden gevolgd.

Openbare Bibliotheek

Er zijn tijdens de Open Dag een tweetal activiteiten speciaal voor kinderen. Ze moeten zich wel graag van te voren inschrijven.

  • IJsprinsessen
    Op die zaterdag krijgt de bibliotheek hoog bezoek! De welbekende IJsprinsessen komen er dan voorlezen. Ze zullen de leukste en mooiste sprookjes voorlezen, met de kinderen op de foto gaan, knuffelen, zingen en dansen! Na afloop kunnen de kinderen een glittertattoo laten zetten.
    Willen jullie de prinsessen ook ontmoeten? Kom dan op 27 oktober naar de bibliotheek.
    Tijd: 14.30 uur begin, 15.30 uur einde. Leeftijd van 3 jaar tot 8 jaar. Aanmelden is verplicht. Dat kan via [email protected] of 045-5695660
  • Creatieve workshop voor kids
    De bibliotheek organiseert een gezellige creatieve workshop voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Ieder kind maakt een afbeelding/versiering op een stoffen tas. Dit kan met verf maar ook met stempels, stiften, kralen, stof en garen. We gaan ook werken met vrolijke patronen. Voor alle deelnemers is er een drankje en wat lekkers. De workshop wordt gegeven door een docent van de VAZOM. Lijkt je dit wat? Reserveer dan snel een plekje! Tijd: 13.30 tot 15.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de websites van de deelnemende aanbieders en op www.burgerhoes.nl.