Hippe meidenmodezaak Deems in Heerlen wint Giraf-Award

Foto: Gemeente Heerlen

Tijdens de Ondernemersdag Heerlen – Landgraaf 2018 van afgelopen dinsdag, een door meer dan 175 personen bezochte netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit beide gemeenten, werd opnieuw een Giraf-Award uitgereikt.
In de inspirerende omgeving van Brightlands Smart Services Campus in Heerlen overhandigde wethouder Martin de Beer van Heerlen de Giraf-Award 2018 aan Doris Duspara van modezaak Deems, die gevestigd is in de Dautzenbergstraat in Heerlen.
Doris verkoopt in een trendy shop en op een eigentijdse manier “fashionable items” aan meiden van 16 tot 30 jaar.

Deems

Wethouder Martin de Beer: “Deems combineert ‘traditionele’ retail met een volwaardige webshop. Wekelijks komen de nieuwste items op social media te staan. En het mooie daarvan is dat Deems modellen uit de regio inhuurt. Wij vinden Deems een voorbeeld voor de regio: innovatief en eigentijds!”

Innovatief en duurzaam ondernemerschap

Het doel van deze derde Ondernemersdag Heerlen – Landgraaf was dan ook het in de schijnwerpers zetten van innovatief en duurzaam ondernemerschap.
Na een woord van welkom door wethouder Martin de Beer van Heerlen en burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf vonden er twee inspirerende en vernieuwende presentaties plaats door Marie-Claire Defauwes van Brightlands Smart Services Campus en Bart Merkus van Sofine Foods.

De thema’s Innovatie en duurzaamheid kwamen ook terug in vervolgsessies. Zoals bij interactieve presentaties door Mackinthosh Branding over Social Business Branding, Succesvol ondernemen door de Stichting Streetwise, en Vaardigheden van de 21e eeuw door het Inspiratiehuis. Ook kwamen die thema’s terug tijdens een rondleiding door Brighthlands Smart Services Campus.

Gezamenlijk uitdagingen oppakken

Burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf kijkt tevreden terug op de dag. “Het is een mooie uitdaging om samen met het bedrijfsleven de innovatieve uitdagingen op te pakken. Samen in de zin van kortere lijnen tussen de gemeente en ondernemers, maar zeker ook in de zin van betere afstemming tussen de gemeenten. We willen onze ondernemers een zo goed mogelijk ondernemersklimaat bieden en meedenken en faciliteren waar dat mogelijk is.”

Reacties