Rudy’s Lunch & Diner Landgraaf “Beste hamburgerrestaurant van Nederland”

Foto: Rudy's Lunch & Diner
(Advertorial)

Rudy’s Lunch & Diner op de Markt 1 in Landgraaf is onlangs uitgeroepen tot het beste hamburgerrestaurant van Nederland 2018/2019. Dat gebeurde op 1 november jongstleden in het RTL4-programma ‘De beste van Nederland’.

Nadat een onafhankelijke recensent Rudy’s Lunch & Diner in de voorrondes had uitgekozen tot het beste hamburgerrestaurant van Limburg waren het de Nederlandse kijkers die de uiteindelijke beslissing moesten nemen. Die oordeelden dat Rudy’s de beste dan wel leukste vlog had gemaakt om zijn restaurant te promoten. Een vlog beginnend boven op de Wilhelminaberg, eindigend in de keuken van zijn restaurant aan de Markt in Landgraaf.
Met een ruime voorsprong op zijn meestrijdende concullega’s haalde hij de felbegeerde titel binnen en mag hij zich nu, althans wat RTL4 betreft, het beste hamburgerrestaurant van Nederland 2018/2019 noemen.

Geweldige waardering en ervaring

Eigenaar/chefkok Rudy Westerman: “Het meedoen aan het programma ‘De Beste van Nederland’ was een geweldige waardering en ervaring. De kwaliteit die wij dag-in dag-uit in ons restaurant nastreven werd beloond met de titel ‘De Beste van Nederland’. Mede dankzij de fijne ondersteuning van de redactie van het televisieprogramma heeft het deelnemen ons veel bekendheid en vele nieuwe (vaste) gasten opgeleverd.”

Titels

Overigens was het niet de eerste titel die eigenaar/chefkok Rudy Westerman met zijn restaurant in de wacht wist te slepen. Aan het begin van dit jaar legde hij met zijn team ook al beslag op de titel ‘Leukste restaurant van Landgraaf’.

Of beide titels terecht zijn, Rudy’s team en zijn vaste gasten twijfelen er niet aan!
Als u dat zelf wilt ondervinden, ga het dan een keertje proberen in Landgraaf.
Het restaurant, waar overigens véél meer uitgeserveerd wordt dan hamburgers alleen, is iedere dag geopend van 10.00 tot 22.00 uur (de keuken is dagelijks geopend van 11.00 tot 20.30 uur).

Rudy’s Lunch & Diner

  • Markt 1
  • 6372 AT Landgraaf
  • www.Rudys.nu
  • T: 045-8880593
  • M: 06-21186165

Reacties

Cookieinstellingen