Roda JC wil ‘volle bak’ op Paaszaterdag tegen Sparta

Foto: Roda JC

Komende zaterdag 15 april speelt Roda JC Kerkrade thuis de uiterst belangrijke competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Om 18.30 uur trappen beide ploegen af in het Parkstad Limburg Stadion voor de ‘wedstrijd van het jaar’. Bij winst zet de ploeg van trainer Yannis Anastasiou een goede stap naar rechtstreekse handhaving in de Eredivisie. Ieder ander resultaat buigt de koers toch angstvallig naar een hernieuwde ‘Missie Maat’ volgend seizoen in de Jupiler League…

De club hoopt zaterdag op een goed bezet en sfeervol stadion waarmee de spelers een extra steun in de rug krijgen om de drie punten in Kerkrade te houden.
Daartoe heeft Roda JC een ticketactie in het leven geroepen.

Twee voor de prijs van één

Voor de wedstrijd Roda JC – Sparta Rotterdam geldt dat je bij aankoop van één kaartje je er een extra gratis ticket bij krijgt. Met andere woorden: 2 tickets voor de prijs van 1!
Deze actie geldt zowel voor de Koempeltribune, de Theo Pickée Tribune als voor de Oosttribune. Je hoeft daarvoor niet in het bezit te zijn van een clubkaart.
Deze tickets zijn online te koop, maar ook verkrijgbaar bij de Ticketoffice (dagkassa receptie) of in de Fanshop van Roda JC.

Overigens is er ook een speciale actie voor amateurclubs die met een groot aantal leden de wedstrijd willen bezoeken.