Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare glazenwasser?

Foto: Roka

ROKA stelt de daad bij het woord en kan daarom zeggen dat wij daadwerkelijk verantwoord bezig zijn. Wij komen op plekken waar u zelf moeilijk bij kunt. De ramen van uw flat of kantoor zijn door onze professionele uitrusting, geen probleem.

Bij het glazenwassen gebruiken wij het zogenaamde Tucker/pole-systeem. Bij deze manier van ramenwassen, loopt Osmosewater door de buis en de borstel heen. Onderweg worden ijzer, chloor en mineralen uit het water gefilterd. Hierdoor wassen wij uw ramen met zuiver water en blijven uw ramen langer en zichtbaar schoner! Het resultaat: zijn glanzende, en streeploze ramen.Op uw verzoek verzorgen wij ook uw ramen aan de binnenkant. Wij werken ALLEEN met kwaliteit merken en producten!

Werkwijze in 3 stappen

  • Bel 045-5425316 voor een aanvraag offerte
  • U weet bij ons van te voren wat u precies moet betalen. Dus geen verborgen kosten achteraf!
  • Afspraak en klaar.
    Er worden afspraken gemaakt volgens uw wensen.
    Via een overeenkomst worden prijs/ en frequentie vastgelegd.

Met trots willen wij ook nog even melden dat wij meer in huis hebben dan alleen glazenwassen. Wij zijn een complete groothandel voor zowel particulier als zakelijke verkoop van papier producten: denk aan toiletpapier/handdoekjes/poetspapier, afvalzakken, reinigingsmiddelen en alle bijkomstige zaken wat u nodig heeft bij iedere schoonmaak. Wij leveren ook dispensers en verzorgen uw vaatwasmiddel en glansspoelmiddel!

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare glazenwasser?
Neem vrijblijvend contact op wij berekenen graag uw wensen tegen de beste prijs!
Telefoonnummer: 045-5425316
Website: www.rokabedrijfshygiene.nl

Reacties