De kracht van Roka Bedrijfshygiëne

Foto: Roka Bedrijfshygiëne

Roka Bedrijfshygiëne is opgericht in 2011 door Ron Karstenberg en is een groothandel in schoonmaakartikelen, Schoonmaakmiddelen, hygiënesystemen, vaatwaspompen en disposable artikelen.

Uw werk en/of leefomgeving kan niet zonder hygiëne producten. U wilt niet alleen dat alles netjes en schoon is, u wilt ook hygiënisch kunnen werken. Bovendien is het belangrijk dat het sanitair is uitgerust met alle noodzakelijke hygiëne producten.

Papierproducten: hierbij kunt u denken aan allerhande papier voor gebruik in de keuken of werkplaats, maar ook aan toiletpapier of verschillende soorten handdoekjes. Tevens kunnen wij u voorzien van dispensers voor bovengenoemde papierproducten. Qua reinigingsmiddelen voeren wij ons eigen label voor uw schone vaat en met trots kunnen wij u vertellen dat wij dealer zijn van Buzil, de juiste oplossing voor ieder probleem!

Los van de producten besteden wij ook stevige aandacht aan adviezen op maat. Wij kijken met u wat een passende oplossing kan zijn in uw situatie. Daarom staan wij voor goede kwaliteit en een snelle en betrouwbare levering! Geen koerier, maar wij komen zelf de goederen bij u afleveren en kunnen u tevens nog van dienst zijn met raad en advies, zo onderscheiden wij ons als groothandel in reinigingsmiddelen en hygiëne producten als een gesprekspartner voor ieder type zaak in iedere branche voor allerlei soorten reinigingsproblemen.

Tevens willen wij U, zowel zakelijk als particulier van producten en raad voorzien! Dit is de kracht van Roka Bedrijfshygiëne.
Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte met: 045-5425316.

Om Roka zo breed mogelijk te maken kunnen wij u ook voorzien van heldere ramen en een verzorgde aanblik van uw pand en/of woning.
Maak een afspraak of kijk voor meer informatie op onze website.

Reacties