Zaterdag 25 mei Vintage Kilo Sale bij C’Mill Nxt Door

Foto: Square Eight

Tijdens deze éérste Vintage Kilo Sale in Heerlen kun je een uitgebreide collectie verwachten voor dames en heren!
Van bloesjes met te gekke printjes, jassen van leer, suede of denim, trenchcoats, broeken in verschillende modellen, sweaters in diverse kleuren en prints tot accessoires.
Dus, rol je mouwen op en snuffel door de rekken met héél veel vintage kleding!

Vintage Kilo Sale

Vintage Kilo Sale is een PopUp-concept, die uit Engeland is overgewaaid. Deze events worden veel bezocht door jongeren (16 tot 30 jaar).
Het concept is simpel: wij zorgen voor heel veel vintage kleding. Je rolt de mouwen op, en gaat langs de alle rekken op zoek naar jouw vintage pareltjes.
Als je klaar bent, weeg je jouw gevonden items. En je rekent af per kilo!

Vintage kleding

Vintage en tweedehands kleding is momenteel heel populair bij jong en oud.
Niet alleen de prijs speelt een rol bij het kopen van vintage. Er zijn bijzondere items te vinden, en daardoor kan de koper een unieke en meer eigen stijl creëren.
Daarbij komt, dat er ook een grote groep is, die bewust vintage/tweedehands kleding koopt. Ze vinden het belangrijk om duurzame kleding te kopen, omdat er genoeg kleding op de wereld is. De kledingindustrie is immers de tweede meest vervuilende industrie van de wereld. Daarom helpt het als je tweedehands koopt.

Vintage Kilo Sale is onderdeel van Square Eight. Het is opgezet door Daud en Roël IJsselstein (22 en 18 jaar) uit Gouda.
Nog maar twee jaar geleden boden zij, om hun voorliefde voor vintage kleding te delen met anderen, hun enkele items via social media aan.
Inmiddels bieden zij hun vondsten aan via diverse online platformen. En is daar ook Vintage Kilo Sale aan toegevoegd, waarmee zij van stad naar stad gaan.

LOCATIE
C-Mill Nxt Door, Voskuilenweg 59, 6416AH Heerlen

DATUM
Zaterdag 25 mei | 11:00u – 16:00u

PRIJS P/KG
€15,-

BETALINGSOPTIE:
PIN en contant aan de kassa’s

Entree:
€1,00 – Contant aan de deur