Komend weekeinde ‘Winteropening’ in SnowWorld Landgraaf

Foto: SnowWorld

Komend weekeinde, op zaterdag 14 en zondag 15 oktober, viert SnowWorld Landgraaf op feestelijke wijze de start van het nieuwe winterseizoen.
Voor zowel jong als oud, beginners of gevorderden, worden er op zaterdag en zondag vele leuke activiteiten georganiseerd tijdens de jaarlijkse Winteropening. Van 11.00 uur tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom tijdens de gratis toegankelijke festiviteiten. Dé ideale kick-off van het winterseizoen voor de hele familie!

Korting, clinics, proeflessen en apfelstrudel

Geniet van exclusieve korting op een 1 uur skipas, nu voor € 12,50 i.p.v. € 20,00. Of volg een gratis proefles voor beginners of een van de diverse clinics voor gevorderden (excl. skipas).
Tevens ontvangt iedere bezoeker 10% vroegboekkorting op alle cursussen! Er zijn diverse stands met wintersportmerken te vinden en bij Duijvestein Wintersport is er een heuse magazijnverkoop met kortingen tot 70%.
Voor de kids zijn er tal van leuke acts en activiteiten. Zo zal Pipo Pé de mooiste ballonfiguren maken en iedereen doen verwonderen met zijn goocheltrucs. Ook is er een springkussen, een kleurwedstrijd en een schminkstand.

Natuurlijk is ook aan de innerlijke mens gedacht. Zo zijn er diverse proeverijen van de meest uiteenlopende lekkernijen en is er een workshop apfelstrudel maken voor de kinderen.