Parkstadmonitor een dezer dagen in de brievenbus

Foto: CC0 Public Domain

Diverse inwoners van de gemeente Landgraaf ontvangen een dezer dagen een envelop in de brievenbus met daarin een vragenlijst van de Parkstadmonitor.
De Parkstadmonitor is een onderzoek dat tweejaarlijks plaatsvindt onder een selectie van onze inwoners van 18 jaar en ouder. Deze groep is willekeurig geselecteerd uit het bevolkingsregister. Het is dus toeval wanneer u aangeschreven wordt om deel te nemen aan dit onderzoek.

Het laten uitvoeren van de Parkstadmonitor doet de gemeente Landgraaf samen met de andere Parkstadgemeenten. De gemeente garandeert dat de antwoorden anoniem zijn en alleen voor dit onderzoek worden gebruikt! De vragenlijst kan op papier of digitaal ingevuld worden.

Welke vragen staan in de Parkstadmonitor?

In de vragenlijst wordt de inwoners bijvoorbeeld gevraagd of er genoeg voorzieningen zijn in de buurt, of er sprake is van overlast en hoe het staat met de gemeentelijke dienstverlening. Alle antwoorden samen vormen een goed beeld van trends en ontwikkelingen binnen de buurten, wijken en de gemeente Landgraaf als geheel. Daarmee kan het gemeentebestuur aan de slag. Eerdere doelstellingen opnieuw bekijken, nieuwe doelen stellen en maatregelen treffen. De meningen van de inwoners zijn voor de gemeente belangrijk.

Uitkomsten

De uitkomsten van de Parkstadmonitor worden in april 2018 bekendgemaakt. De resultaten zijn dan voor iedereen in te zien opĀ www.onderzoeksbanklimburg.nl.