Zondag 30 augustus opening theaterseizoen 2020/2021 Theater Landgraaf

Foto: Landgraaf.nieuws.nl

Op zondag 30 augustus aanstaande is de opening van het nieuwe theaterseizoen in Theater Landgraaf.
Dit jaar niet op de gebruikelijke uitbundige en feestelijke wijze met de inmiddels traditionele bUITenMARKT.
Als gevolg van de coronaproblematiek start het theaterseizoen met een flitsend en gevarieerd programma in het theater. Dat wordt op zondag 30 augustus maar liefst drie keer uitgevoerd. De officiële opening van het nieuwe seizoen vindt namelijk om 13.00 uur plaats (voor genodigden), om 15.00 uur en tot slot de laatste sessie om 17.00 uur.
Voor de laatste twee sessies kunt u zich aanmelden per mail, [email protected], of telefonisch op werkdagen tussen 10.00-12.00 uur.
De entree is gratis. Bij aanmelding dient naam, telefoonnummer en e-mailadres te worden doorgegeven.

Speciale opening

Burgemeester Raymond Vlecken en cultuurwethouder Alex Schiffelers zullen het nieuwe seizoen op een speciale manier openen.
Daarna kunt u genieten van mooie muziek van Paul van Loo, pianomuziek van de talentvolle Sino Schoonbrood, humoristische dialogen van het Ambras-trio, een optreden van onze eigen Jeugdtheaterschool en als bijzondere verrassing zal de overbuurman van het theater, pastoor Harry Notermans, zijn opwachting maken op het podium. Een uur lang genieten van enkele pareltjes uit ons programma voor het nieuwe seizoen.

Pletskeskooktreffe

We snijden het nieuwe seizoen aan met een nieuwe eigen productie. Onder het welluidende thema ‘Pletskeskooktreffe’ lichten wij een stukje van de sluier op van dit nieuwe programma, dat zal bestaan uit interviews met mensen die lokaal en regionaal iets te vertellen hebben over de culturele agenda.
Het programma wordt telkens met bijzondere optredens gelardeerd.
En natuurlijk ontvangt ieder gast van het programma een heerlijk stukje zelfgemaakte ‘Pletskeskook’.
Op 30 augustus dus een eerste kennismaking.

Verplicht aanmelden

In verband met de regelgeving rondom corona moet Theater Landgraaf ook een aantal maatregelen nemen waarvan u de gevolgen zult merken. Zo kunnen zij, rekening houdende met de anderhalvemeterregel, maximaal aan 45 personen per voorstelling een plaats bieden. Dat betekent dat iedere bezoeker zich van tevoren verplicht moet aanmelden. Dat geldt later ook voor het bezoek aan gewone voorstellingen.
Wilt u erbij zijn op het openingsfeestje dan dient u dat uiterlijk op 25 augustus bekend te maken.

De presentatie van deze feestelijke openingsmiddag wordt verzorgd door Het Ambras-trio.

Reacties

Cookieinstellingen