Noor’s interieur en design!

Foto: Noor's Interieur en Design

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Noortje Schmitz en 2 jaar geleden ben ik afgestudeerd als interieurvormgever. Dit was dan ook mijn volgende stap, het beginnen van een eigen bedrijf!

Interieur vormgeving kan alleen succesvol zijn bij een goede aanpak. Noor’s Interieur design biedt interieurontwerpen passend binnen uw budget. Hierbij luistert Noor’s naar uw wensen kijkt naar uw levensstijl en maakt een concept om uw dromen te laten uitkomen. Of u nu een particuliere of zakelijke opdrachtgever bent, Noor’s denkt graag met u mee om een goed interieur te creëren dat bij uw behoeften en wensen aansluiten.

Met Noor’s interieur design kan ik klanten helpen van a tot z. Noor’s heeft ervaring in het geven van interieur- en kleuradvies, het maken van 2D, 3D, technische tekeningen en lichtplannen tot het bewaken van verbouwingen. Niks is te gek!

Via deze weg wil ik jullie een paar keer in het jaar een interieur tip meegeven. Zodra er meer nodig is dan een interieur tip, aarzel dan niet op contact met mij op te nemen.


www.noorsinterieurdesign.jimdo.com
[email protected]